Nagyvilág

Felgyújtotta házas szeretőjét egy nő, mert kevesellte a lelépési pénzt

gyufa (Array)
gyufa (Array)

Rendkívül dühös lett a kínai nő, miután megtudta, egy másik szerető több mint kétszer annyi „szakítási díjat” kapott a férfitől, mint Ő.

Hét évig tartó börtönbüntetésre ítélet egy sanghaji bíróság egy nőt, aki benzinnel locsolta le, majd felgyújtotta nős szeretőjét – jelentette a kínai állami média. A csak Wu néven azonosított nő a beszámoló szerint azért támadt a férfira, mert kevesellte a pénzt, amit a szakításért kapott tőle.

A nő négy éven át volt a csak Gong néven említett férfi szeretője. Ez idő alatt a nős férfi havi 20 ezer jüanos támogatást adott neki. Amikor azonban a feleség felfedezte a kapcsolatukat, Gong szakított vele és egyben négyszázezer jüanos „lelépési pénzt” ajánlott fel neki.

Wu azonban ezután megtudta, hogy a férfi egy másik szeretőjének korábban egymillió jüanos „szakítási díjat” adott, és annyira feldühítette, hogy Ő kevesebbet kapott, hogy benzint öntött rá, és felgyújtotta. Gong testének 50 százalékán égett meg, de azt az esetről szóló hírben azt nem említették meg, hogy milyen fokú égési sérüléseket szenvedett.

Az esettel kapcsolatban a Global Times megjegyezte: a sanghaji bíróságon hat gyújtogatásos ügyet tárgyaltak az elmúlt másfél évben, és annak felében „romantikus vita” állt a háttérben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik