Nagyvilág

Túlélte egy kétéves, hogy átment rajta egy autó – videó

De nemcsak túlélte, hanem hihetetlen módon csak kisebb zúzódásokat szenvedett el. A Kínában történt esetet egy biztonsági kamera rögzítette.

A világ legszerencsésebb vagy legkeményebb gyereke lehet egy kétéves kínai kisfiú, akit még az előző hét szombaton lökött fel egy tolató autós, aki nem vette észre a földre került gyereket, és áthajtott rajta. Az esetről készült videó megnézése után valószínűleg senki sem gondolná, hogy a kisfiú ezt túlélhette. Azonban pontosan ez történt. Sőt, nemcsak túlélte, hanem még csak súlyos sérüléseket sem szenvedett – közölte a kínai sajtó.

2-year-old boy in Fujian knocked down and run over by a car, then walks away barely scathed!#大难不死必有后福

Posted by Shanghaiist on Thursday, July 30, 2015

 

A beszámolók szerint az autót vezető férfi nem vette észre, hogy tolatás közben fellökte Xiao Hait – aki egyedül, szülői felügyelet nélkül álldogált az utcán – és továbbhajtott. Csak akkor tudta meg, hogy mit tett, amikor pár perccel később visszatért, és egy közeli bolt tulajdonosa megállította, és elmondta neki, hogy elgázolt egy gyereket.

A sofőr ekkor elkísérte a gyereket és a kisfiú anyját a kórházba, ahol megállapították, hogy nem szenvedett súlyos sérüléseket. Anyja elmondása szerint a jobb karján és a hátán lévő zúzódásokat és karcolásokat nem számítva a fiúnak semmi baja nem lett.

A sofőr vállalta a felelőséget a baleset miatt, és elmondta: autójában ugyan van hátsó kamera és tolatóradar is, de azok két nappal az eset előtt meghibásodtak. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik