Nagyvilág

Döglött kígyók és patkányok között bukkantak egy eszméletlen kétévesre

Sokkolták a rendőröket a dél-karolinai házban talált állapotok.

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy kétéves kisfiút egy vidéki házból az amerikai Dél-Karolina államban, akire eszméletben állapotban találtak rá az otthonhoz kihívott rendőrök. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a házban majdnem száz állatot találtak, amelyek nyolcvan százaléka már elpusztult.

A hatóságok közlése szerint egyebek mellett 48 döglött patkány, tíz elpusztult piton és hat elhullott tartantula pók volt az épületben. A Fox Carolina beszámolója szerint még több állat is lehetett a házban, mert több kikelt póktojást is találtak. Találtak még két láncra vert kutyát is, akik veszélyesen le voltak soványodva. Őket egy menhelyre szállították. 

 A házból kimentett egyik kutya
Fotó:Fox Carolina 

A kórházba szállított kétéves mellett még két kisgyerek – egy egyéves és egy kétéves – élt az házban, akiket azonnal állami felügyelet alá vettek. A gyerekek anyját, a 25 éves Savanah Morgant – aki nyolchónapos terhes – a rendőrök gyerekbántalmazás valamint állatkínzás vádjával tartóztatták le. Az apa ellen egyelőre nem emeltek vádakat. 

A nő a házhoz kiérkező rendőröknek először azt mondta, kétéves fia félrenyelt egy chipset, és attól vesztette el az eszméletét, de később már azt vallotta, hogy leejtette. A hatóságok szerint azonban a kicsi folyamatos bántalmazásoknak volt kitéve, és a testén talált sérülések inkább hasonlítanak egy autóbalesethez, mint ahhoz, hogy leejtették. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik