Nagyvilág

Anyja megölésekor jött világra egy kisbaba

újszülött (Array)
újszülött (Array)

Az amerikai nő hat hónapos terhes volt, amikor barátja a házuk előtt lelőtte. A férfi magával is végzett.

„Chriss, ne ölj meg!” Ezek voltak a Clevelandben élt 34 éves nő utolsó szavai, amit a nála két évvel fiatalabb barátjának mondott, amikor a férfi fegyvert fogott rá – mondta el a helyi sajtónak a férfi anyja, aki végignézte az esetet. Christopher Scruggsra azonban nem hatott a nő könyörgése, és fejbe lőtte leendő gyermeke anyját, aki a terhesség hatodik hónapjában volt. Majd önmagával is végzett.

 A gyilkoság helyszíne
Fotó:WKYC 

Mindkettőjüket kórházba szállították, de az orvosoknak végül egyikük életét sem sikerült megmenteniük. Azonban egy túlélője mégiscsak volt a tragédiának. A kisbaba, akit az orvosoknak még sikerült világra segíteni, mielőtt anyja, Christian Marie Njorodge belehalt volna sebesülésébe. A kisbabát a kórház intenzív osztályán ápolják. Állapotáról a kórház nem közölt információkat, mert azt csak a család engedélyével tehetik meg. A WKYC televízió családtagoktól csak annyit tudott meg, hogy a kislány jól van.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Scruggs miért hajtotta végre tettét. Anyja az eset magyarázatára a helyi sajtónak elmondta: fia, aki az amerikai légierőnél szolgált, és megjárta az iraki és az afganisztáni háborút is, depresszióval küzdött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik