Nagyvilág

Gyermek szexrabszolga – 8 férfi 503 bűncselekményt követett el egy 13 éves lány ellen

pedofil(210x140).jpg (Array)
pedofil(210x140).jpg (Array)

Nemi erőszak, molesztálás, szexuális zaklatás, valamint pedofil tartalmak készítése és terjesztése. A kiskorú áldozat apja is a vádlottak között van.

Egy olyan pedofil bűnbanda áldozata volt két éven át egy most 13 éves ausztrál lány, melynek az édesapja is tagja volt. Nyolc férfi, összesen legalább 503 bűncselekményt követett el a kiskorú áldozat ellen – írja a Daily Mail.

A 34 és 47 éves kor közötti elkövetők gyakorlatilag szexrabszolgának használták a lányt. Nem csak, hogy rendszeresen megerőszakolták, molesztálták, és szexuálisan zaklatták a gyermeket, de fotókat, videókat is készítettek és terjesztettek rémtetteikről.

Amikor a bűncselekmények elkezdődtek az áldozat még csak 11 éves volt. Glenn Feeney, a Nyugat Ausztráliai Rendőrség szexuális bűncselekményekkel foglalkozó nyomozócsoportjának felügyelője szűkszavúan nyilatkozott a sajtónak.

Elmondta, hogy a lány, fizikailag nem volt rossz állapotban, amikor megtalálták, de pszichésen biztosan nagyon megviselték a történtek. Feeny azonban ezzel kapcsolatban sem említett részleteket, hiszen a kislánynak még rengeteg vizsgálaton kell átesnie.

„Ez egy undorító ügy… nincsenek szavak a leírására” – mondta a nyomozó. Amikor a rendőrség rajtaütött a pedofil hálózat tagjain, több mint négymillió fotót és kétszázezer videót foglaltak le. A nyolc vádlott egyikét, önmagában 228 bűncselekmény elkövetésével vádolják, amik között van 170 rendbeli pedofil tartalom készítés és 16 nemi erőszak.

A nyolc vádlott mindegyike túl van az első bírósági meghallgatásán, egyikük minden vádpontban bűnösnek vallotta magát. A pedofil banda tagjainak tárgyalása augusztusban folytatódik. A rendőrség folytatja a nyomozást az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik