Nagyvilág

Sikerült megállítani az elektromos mozgássérült kocsival menekülő ámokfutót az évszázad autósüldözésének végén

vicces-autos-uldozes(960x640).jpg (Array)
vicces-autos-uldozes(960x640).jpg (Array)

Több feljelentés után eredt a rendőrség a fenegyerek nyomába.

Nem a méret, meg a köbcenti a lényeg annak, aki valóban vadnak született, és erre a legjobb bizonyíték a Graham Ley, a 34 éves mozgássérült kocsis ámokfutó, az ohioi Elyria-ból.

Már napok óta érkeztek a feljelentések a helyi rendőrségre a férfi ellen, aki mintha szándékosan igyekezett volna a lehető legtöbb közlekedési szabályt megszegni. Ha valaki rászólt gorombáskodni kezdett, és a tettlegességtől sem riadt vissza. Egy nő autóját például végigkarcolta a kulcsával.

A rendőrök hétfőn bukkantak a nyomára, az Ely Square-en, Ley azonban nem állt meg a felszólításra, gázt adott, közel 10 km/h sebességgel próbálta meg lerázni a rendőröket. A szája sarkában hanyagul lógó cigarettát pöfékelve araszolt a forgalomban, a szembe jövő sávban, fittyet hányva a piros lámpákra. Az évszázad leglassabb autósüldözéséről szerencsére videó is készült.

Ley nem adta magát könnyen az után sem, hogy egy második járőrkocsi sikeresen elvágta az útját. Az ámokfutó a kocsijába kapaszkodva próbált ellenállni a letartóztatásnak, miközben válogatott trágárságokat vágott az egyenruhásokhoz. Ők azonban mit sem törődve az átkokkal, megbilincselték, és letartóztatták a férfit. Később egy rendőrségi furgon Ley járművét is elszállította – írja a NY Daily News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik