Nagyvilág

Úgy érzi rossz napja volt? Gondolja újra!

Trebarwith-Strand-(960x640).jpg (Array)
Trebarwith-Strand-(960x640).jpg (Array)

Mesélünk egy 14 éves srácról, aki annyi mindenen ment át 24 óra alatt, hogy az egy Jack Bauernek is sok lett volna.

Brock Leach, és 16 éves bátyja, Josh egy laza délutáni sétára indultak lakhelyükön, az Anglia délnyugati részén, Cornwallban fekvő Trebarwith Strand sziklás tengerpartján. A kellemes nap azonban pillanatok alatt rémálommá vált a 14 éves Brock számára.

A fiú valószínűleg egy zuzmón csúszott meg, és amiatt esett le egy majdnem 30 méteres szikláról. Amikor végre talajt ért, néhány kisebb-nagyobb kő is megütötte, amit ő maga sodort le. Aztán megpróbált feltápászkodni a kezén támaszkodva. A csuklójába azonnal éles fájdalom hasított, de nem azért mert korábban megütötte. Megmarta egy vipera, az Angliában elő egyetlen, és nem túl gyakori mérgeskígyó-faj egyik jól fejlett példánya.

 Trebarwith Strand (fotó: Google)

Josh mindebből annyit látott, hogy az öccse egyszer csak eltűnt a szakadék szélén, majd kisvártatva meghallotta Brock kétségbeesett segélykiáltását. Az idősebb fiú szerencsére nem esett pánikba: elrohant, és néhány közelben járó turistának hála, segítséget hívott.

Mire a mentőhelikopter megérkezett, Brock karja már a háromszorosára dagadt. A kórházban még időben megkapta a kígyómarás elleni szérumot. Aztán ellátták a többi sérülését is, amit a zuhanástól szenvedett: egy medencetörést, és számos komolyabb zúzódást. De csak egyetlen éjszakára tartották bent, ahogy mondani szokták, a körülményekhez képest egészen jól van – írja a brit Metro.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik