Nagyvilág

Három napon át bujkált a betörő az ágy alatt

Ágy (Array)
Ágy (Array)

Egy igazán bizarr betörési ügyről közölt részleteket egy amerikai város rendőrsége, ami sok megválaszolatlan kérdést vet fel.

Betörés, valamint áramlopás vádjával indítottak eljárást egy amerikai férfi ellen, aki miután besurrant egy családi házba a New Jersey-i Spotswood városában, három napon át bujkált egy vendéghálóban, az ágy alatt. A városi rendőrség közlése szerint Jason Hubbardnak akkor sikerült észrevétlenül bejutnia az épületbe, amikor a tulajdonos kivitte a szemetet. Ezután befeküdt az ágy alá, és elkezdte tölteni négy mobiltelefonját – jelentette az nj.com.

Végül három napon át volt az ágy alatt, mire a tulajdonos furcsa hangot hallott a szobából, és felfedezte a betörőt, akire azonnal rendőröket hívott. A férfi egyébként még májusban hajtotta végre a furcsa betörést, de a helyi hatóságok csak most hozták nyilvánosságra az ügyben végzett nyomozás eredményeit.

Hubbard ellen végül betörés, birtokháborítás, valamint áramlopás miatt indítottak eljárást. Az utóbbi vád ellen a mobiltelefonok töltése miatt védekezhet az előzetes letartóztatásban lévő férfi. A hatóságok ennél többet nem közöltek, és a helyi sajtó megkeresésére sem közöltek több részletet az esetről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik