Nagyvilág

Lángoló roncsok, testrészek az úton: újabb videó került elő a maláj gépről

malaj-gep(960x640).jpg (Array)
malaj-gep(960x640).jpg (Array)

A YouTube-on megjelent felvételt egy mozgó autóból készítették. Megdöbbentő képsorok.

 

Újabb megrázó felvétel került elő a Malaysia Airlines 2014. július 17-én lezuhant járatáról. A videót egy pár készítette autójukból, hivatalos források egyelőre nem erősítették meg, hogy valóban a 298 halálos áldozatot követelő katasztrófa pillanatait vették fel. A videóban a lángoló, füstölő roncs mellett testek, testrészek is láthatóak, a pár mindkét tagját megviselik a látottak, a nő el is sírja magát.

Legutóbb pénteken jelent meg új felvétel a katasztrófáról, melyet oroszbarát szakadárok készítettek közvetlenül a tragédia után. A fegyveresek a füstölgő és égő roncsok közt járva átkutatják az áldozatok poggyászát, megpróbálják kideríteni, milyen gép zuhant le és kik voltak az utasai.

Petro Porosenko csütörtökön, a CNN-nek adott interjúban élesen bírálta Oroszországot amiatt, hogy ellenzi egy olyan nemzetközi különbíróság felállítását, amelyet a maláj gép tragédiájának kivizsgálására és a felelősök megbüntetésére hoznának létre. Szerinte várható volt, hogy így reagálnak. „Ha valaki le akarja állítani ezt a folyamatot, azzal magára vállalja a felelősséget a történtekért” – mondta az ukrán államfő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik