Nagyvilág

Melleivel támadt a rendőrre egy tüntető lány

fegyver mellek (Array)
fegyver mellek (Array)

A hatóságok legalábbis ezzel vádolják, és nagyon úgy tűnik, el is fogják ítélni.

Hatóság elleni erőszak vádjával tartóztatott le a hongkongi rendőrség egy 30 éves, Ng Lai-ying nevű nőt. A vád szerint, Lai-ying, a Kínához tartozó városállamban tavasszal lezajlott tüntetéssorozat alatt rátámad egy rendőrre. Méghozzá a melleivel. Bár az eset után a nő arcát borította el a vér, valószínűleg el fogják ítélni – írja a brit Metro.

A napokban zajló bírósági tárgyalásán Lai-ying azt vallotta, hogy a rendőr hátulról akarta megragadni a táskáját, de elvétette a mozdulatot, ezért véletlenül a mellét fogta meg. A nő ekkor még nem tudta, ki áll mögötte, ezért sikoltozni kezdett, azt kiabálta, hogy szexuálisan zaklatják.

 Ng Lai-yang a tüntetésen (fotó: Bc Magazine)

A bírák azonban nem hittek neki. Szerintük Lai-ying arra használja a nőségét, hogy aduként használva, hamisan vádolhassa meg molesztálással a rendőrt. Úgy gondolják, a nő szándékosan nyomta a melleit a rendőr kezéhez, amikor az megpróbálta letartóztatni őt.

Arról nincs hivatalos feljegyzés, hogy a rendőr pontosan milyen sérüléseket szenvedett Lai-ying melltámadása miatt, az azonban tisztán látszik egy tévériportban, hogy a nő orrából ömlik a vér, amikor letartóztatják. A közösségi portálokon közben terjed egy fotó, amin egy melltartós nő látható ezzel az üzenettel: “Új fegyver Hongkongban. Mellek!”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik