Nagyvilág

Lövöldöztek az amerikai haditengerészet toborzóközpontjában

lovoldozes(960x640).jpg (Array)
lovoldozes(960x640).jpg (Array)

Halottai és sérültjei is vannak a chattanoogai lövöldözésnek. A fegyveres támadó is a halottak között van.

Frissítés: A CNN szerint öten meghaltak, hárman megsérültek a chattanoogai lövöldözésben, a haditengerészet toborzóirodájánál. Úgy tudni, az egyik halott maga a lövöldöző,a többiek tengerészgyalogosok. A sebesültek közül az egyiknek kritikus az állapota. A történteket belföldi terrorcselekményként kezelik a hatóságok.

Lövöldözés Tennessee-ben

Csütörtökön a Twitterén közölte az amerikai hadsereg, hogy lövöldözés történt a Tennessee állambeli Chattanoogában, a haditengerészet tartalékosközpontjában – írja a CNN. Egy tisztet biztos meglőttek, de egyelőre nem tudni, milyen állapotban van. Egy másik épületnél is történhetett incidens, de még ezt is vizsgálják.

 

“Ez egy nagyon, nagyon szörnyű helyzet, és ki kell találnunk, hogy kezeljük” – mondta Andy Berke chattanoogai polgármester. Közben egy szemtanú jelentkezett a CNN-nél, aki látott egy fegyverest, amint tüzet nyit a haditengerészet toborzóirodájára. Ő egy étterem ablakából látta ezt. Szerinte a férfinél méretes puska volt, és helyi idős szerint délelőtt 10:50-kor eresztette el a lövéseket.

A helyszínből sokat nem látni, lekordonozták a rendőrök a környéket, egyelőre a mentők is arra várnak, hogy bemehessenek, ha vannak sérültek. A város egyeteme felszólította a hallgatókat és dolgozókat, hogy maradjanak a campus területén, lehetőleg beltéren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik