Nagyvilág
harcosok klubja szappan (Array)

Szappannal mosta ki egy neveletlen gyerek száját, bíróság elé került a férfi

Orosz R. Zoltán
Orosz R. Zoltán

újságíró. 2015. 07. 10. 16:05

Rászólt a kisfiúra, amikor látta, hogy kirúgja egy öregember sétabotját, a gyermek erre káromkodva gyalázkodott.

Az otthonához közeli parkban sétált a 23 éves Rian Brittwell, az észak-angliai Sunderlandben. A fiatalember észrevett egy kisfiút aki éppen egy öregember kezéből próbálta kirúgni a botot. Brittwell odament a gyermekhez – akiről később kiderült, hogy 6 éves, és Alfie Cook a neve – és rászólt, hogy fejezze be az idős férfi zaklatását. A gyermek erre válogatott trágárságokkal küldte a fenébe Brittwellt, aki annyira feldühödött, hogy elrohant a közeli kisboltba, vett egy szappant, majd a parkba visszatérve lefogta Alfiet, és a szappant a szájába tömte. A kisfiú, hazaérve természetesen beszámolt a szüleinek az incidensről, ők pedig haladéktalanul értesítették a rendőrséget. Az ügyben, ami még április 11-én történt, a bíróság a napokban mondott ítéletet – írja a Telegraph.

Rian Brittwell teljes beismerő vallomást tett, a bíró pedig 100 font (43 ezer forint) megfizetésére ítélte, amiből 85 font megy a bíróság költségeire, 15 pedig az áldozatnak fájdalomdíjként. Brittwell ezen felül 12 hónapig, csak feltételesen van szabadlábon.

A bíró kiemelte, hogy Alfie valóban nem a legjobban nevelt gyermek, akivel találkozott, és azt is, hogy Brittwell valóban csak jó modorra akarta tanítani, csakhogy nem a legjobb módszert választotta erre. A férfi ezt el is ismerte, és többször kijelentette, hogy nem ált szándékában bántani a gyermeket.

Alfie anyja, Lynne Cook azonban nem volt elégedett az ítélettel: „nevetséges, elvégre mégis csak egy 23 éves férfiről beszélünk, aki rátámadt egy 6 éves gyerekre. Alfie valóban káromkodott, de a gyerekek tesznek néha buta dolgokat” – nyilatkozta.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.