Nagyvilág

Szappannal mosta ki egy neveletlen gyerek száját, bíróság elé került a férfi

harcosok klubja szappan (Array)
harcosok klubja szappan (Array)

Rászólt a kisfiúra, amikor látta, hogy kirúgja egy öregember sétabotját, a gyermek erre káromkodva gyalázkodott.

Az otthonához közeli parkban sétált a 23 éves Rian Brittwell, az észak-angliai Sunderlandben. A fiatalember észrevett egy kisfiút aki éppen egy öregember kezéből próbálta kirúgni a botot. Brittwell odament a gyermekhez – akiről később kiderült, hogy 6 éves, és Alfie Cook a neve – és rászólt, hogy fejezze be az idős férfi zaklatását. A gyermek erre válogatott trágárságokkal küldte a fenébe Brittwellt, aki annyira feldühödött, hogy elrohant a közeli kisboltba, vett egy szappant, majd a parkba visszatérve lefogta Alfiet, és a szappant a szájába tömte. A kisfiú, hazaérve természetesen beszámolt a szüleinek az incidensről, ők pedig haladéktalanul értesítették a rendőrséget. Az ügyben, ami még április 11-én történt, a bíróság a napokban mondott ítéletet – írja a Telegraph.

Rian Brittwell teljes beismerő vallomást tett, a bíró pedig 100 font (43 ezer forint) megfizetésére ítélte, amiből 85 font megy a bíróság költségeire, 15 pedig az áldozatnak fájdalomdíjként. Brittwell ezen felül 12 hónapig, csak feltételesen van szabadlábon.

A bíró kiemelte, hogy Alfie valóban nem a legjobban nevelt gyermek, akivel találkozott, és azt is, hogy Brittwell valóban csak jó modorra akarta tanítani, csakhogy nem a legjobb módszert választotta erre. A férfi ezt el is ismerte, és többször kijelentette, hogy nem ált szándékában bántani a gyermeket.

Alfie anyja, Lynne Cook azonban nem volt elégedett az ítélettel: „nevetséges, elvégre mégis csak egy 23 éves férfiről beszélünk, aki rátámadt egy 6 éves gyerekre. Alfie valóban káromkodott, de a gyerekek tesznek néha buta dolgokat” – nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik