Nagyvilág

Kínos: Bukarest helyett Budapestre repült a politikus

repulogep-katasztrofa(210x140).jpg (Array)
repulogep-katasztrofa(210x140).jpg (Array)

Jersey kapta egy táncverseny rendezési jogát - ezt azonban nem Budapesten, hanem Bukarestben adták át. Jersey sportminisztériumának 1000 fontjába került a foglalási hiba.

Jövőre Jersey ad otthont a Szigetjátékok elnevezésű megmérettetésnek, a jelenlegi házigazda – Románia – ezt egy zászló átadásával szimbolizálta volna, ám nem volt, aki átvegye. Mr. Pallett ugyanis Budapesten szállt le, bár a román fővárosba igyekezett, ezzel pedig 1000 fonttal rövidítette meg az adófizetőket, amit igencsak röstell a BBC-nek adott nyilatkozata szerint.

Mint mondta, csak akkor vette észre, hogy rossz országba foglaltak számára repülőjegyet, amikor a gép már landolt. A sportminisztérium szóvivője szerint emberi hiba történt, a jövőben körültekintőbben intézik a repülőjegyek foglalását.

„Csak annyit tudok tenni, hogy elnézését kérek ezért az iskolás hibáért. Az utolsó dolog, amire szükségem volt a Szigetjátékok egyhetes támogatása után, egy egynapos kirándulás Budapestre” – mondta el Pallett a BBC-nek az oktatási-, kulturális- és sportminisztérium segédminisztere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik