Nagyvilág

Fittyet hányva a veszélyre, aligátoroktól hemzsegő vízbe vetette magát egy férfi

aligátor (Array)
aligátor (Array)

Emberek, és táblák is figyelmezették, de őt nem érdekelte. Percekkel később már nem élt.

Gúnyolódott a veszélyen a 28 éves Tommie Woodward, mielőtt minden figyelmeztetés ellenére beugrott egy folyó aligátoroktól hemzsegő mellékágába, péntek este, a texasi Burkat’s kikötőben, nem messze a louisianai határtól – írja a CNN.

A víz partján több jelzés figyelmeztetett, hogy tilos a fürdőzés a hüllők miatt, ráadásul többen rászóltak Woodwardra, hogy ne csináljon őrültséget, de ő egyszerűen levette az ingét, és beugrott. A táblákat néhány nappal azelőtt helyezték ki, miután többen is láttak egy 3 méteres aligátort a környéken. A férfi szinte ugyanabban a pillanatban, amikor a vízbe ért, segítségért ordított, majd hirtelen elsüllyedt. A rendőrök órákkal később találták meg a holttestét.

A kikötő alkalmazottja, Michelle Wright, azt mondta, ő is kérlelte Woodwardot, hogy ne menjen be a vízbe. A nő egy elemlámpával pásztázta a sötét vizet. „Láttam a testét arccal a lefelé lebegni, de csak pár pillanatig volt a felszínen, aztán valami visszahúzta a mélybe, és végleg eltűnt” – nyilatkozta a sokkos állapotban lévő nő egy helyi hírcsatornának.

„Az aligátorok veszélyes ragadozók. Bármit megesznek, amit el tudnak kapni, ráadásul szigorúan őrzik a területüket. Ha lemegy a nap, jobb nem a víz közelébe menni, a hüllők ekkor vadásznak, és táplálkoznak” – mondta el Arlie Hammonds, aligátor-szakértő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik