Nagyvilág

Bosszúból megerőszakolta felesége kutyusát

Shih tzu (Array)
Shih tzu (Array)

Az amerikai férfi azért molesztálta az ebet, mert zavarta, hogy a nő többet foglalkozik a háziállattal, mint vele.

Állatkínzás vádjával vettek őrizetbe a rendőrök egy 39 éves alabamai férfit, aki a rendőrség közlése szerint megerőszakolta felesége kétéves kutyáját – jelentette a helyi sajtó. A Geneva városában élő férfit felesége jelentette fel a helyi rendőrségen, miután egy rejtett kamerával felvette kiskutyája molesztálását.

A nő azért rejtett el kamerát a házban, mert azt hitte, férje megcsalja egy másik nővel – mondta el a helyi sajtónak a város rendőrkapitánya, Ricky Morgen. „Ehelyett azt vette fel, ahogy molesztálja a kutyáját” – tette hozzá. Elmondása szerint az áldozat egy kétéves hím Shih-Tzu volt, akiről először azt közölték, lehet, hogy el kell altatni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett. Később azonban már azt közölte Morgen, hogy Buster névre hallgató kutya „jelentősen jobban van”

A rendőrség közlése szerint Jonathan Medley azt mondta, azért molesztálta az ebet, mert „dühös volt feleségére, amiért többet foglalkozik a kutyájával, mint vele”. A férfit pár nappal az eset után előzetes letartóztatásba helyezték, és a helyi ügyészség akkor már „állatokkal való fajtalankodásra” módosította az ellene emelt vádat, amiért akár egy évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik. Egyben kérték a bíróságtól, hogy az óvadék ellenében szabadlábra helyezett férfit tiltsák el attól, hogy állatokkal közelében menjen. Tárgyalását július végén tartják. 

Alabamában egyébként csak tavaly fogadták el azt a jogszabályt, ami kifejezetten megtiltotta, hogy emberek állatokkal létesítsenek szexuális kapcsolatot. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik