Nagyvilág

Hetekig a barátnőjének tetette magát, miután megölte

Egymás után írta az üzeneteket a családtagoknak és barátoknak a fiatal nő telefonjáról, miután megfojtotta és egy bőröndbe gyömöszölve eltemette.

Két héten át sikerült elhitetnie mindenkivel egy koreai férfinek, hogy barátnője életben van, miután megölte, amiért el akarta hagyni – írta a dél-koreai sajtó, valamint a BuzzFeed News. Az amerikai lapnak a 25 éves áldozat, Sunny Kim testvére elmondta, hogy a gyilkos pontosan „úgy írt üzeneteket, ahogy a nővérem szokott”, hozzátéve, hogy szerinte a férfi átnézte a telefonját, hogy egy az egyben le tudja utánozni a lány szóhasználatát, és így a rokonokat és a barátokat is át tudta verni.

 
Sunny Kim 

A koreai sajtóban megjelent hírek szerint a csak Lee néven említett férfi azután ölte meg még május 2-án az Egyesült Államokban egyetemre járt lányt, hogy szakított vele. Aznap este követte lakásába, majd álmában megfojtotta. Holttestét másnap egy bőröndbe gyömöszölte, majd felvitte egy hegyre, ahol egy egyméteres gödörbe temette, amit betonréteggel fedett be, hogy elnyomja a holttest szagát.

 
A 25 éves lány holttestét rejtő bőrönd
Fotó: Szöuli rendőrség 

Ezután két hétig küldte az üzeneteket a nő nevében, valamint posztolt a lány közösségi oldalaira, olyan jól utánozva Kimet, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy nem ő írja az üzeneteket. Lee végül húsz nappal a gyilkosság után feladta magát a rendőrségen, miután a lány szülei kapcsolatba akartak lépni gyermekükkel.

De előtte – állítása szerint – öngyilkossággal próbálkozott, ami sikertelen volt. Sunny Kim családtagjai és barátai azonban nem hiszik el, hogy komolyan gondolta az öngyilkosságot, szerintük azzal csak szimpátiát próbált ébreszteni az emberekben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik