Nagyvilág

Anyja autójában találták meg egy 11 éve eltűnt kisfiú holttestét Virginiában

Egy közúti ellenőrzés közben bukkant rá egy rendőr a csomagtartóba rejtett tetemre. A rejtélyes esetben egyelőre több a kérdés, mint a válasz.

A 44 éves anyukát még június elején állította meg egy rendőr a virginiai Hampton városában egy autópályán, lejárt forgalmi engedély miatt, és az autó lefoglalásakor emberi maradványokra bukkant az autó csomagtartójában. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a holttest fekete szemeteszsákokba volt rejtve, amelyekből „rothadó hús erős szaga áradt”.

Akkor még nem lehetett tudni, hogy kié a holttest. A helyi hatóságok egy pénteken tartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az autót vezető Tonya Slaton fiának maradványait találták meg. Quincy Jamar Davis egy nyomozó szerint „az áldozat halálát feltehetően idegenkezűség okozta”, de a halál pontos okát még nem tudták megállapítani.

A helyi hatóságoknak egyelőre fogalmuk sincsen arról, hogy mi történhetett a gyerekkel, akiről utoljára 2004-ben hallott bárki is, amikor a fiú 14 éves volt. Arról semmit sem lehet tudni, hogy az azóta eltelt időben mi történt vele. Az biztos, hogy eltűnését soha nem jelentették be a hatóságoknak. Eltűnésekor anyjával lakott.

Slatont a holttest megtalálása után előzetes letartóztatásba helyezték, és holttest elrejtése vádjával indítottak eljárást ellene. A rendőrség közlése szerint újabb vádak is várhatóak, ahogy folytatják a nyomozást a rejtélyes ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik