Nagyvilág

Gyerekeket akartak elrabolni egy ciprusi szállodából

ciprus (Array)
ciprus (Array)

A vendégek akadályozták meg a bűnözőket, hogy autóba ültessék a kicsiket.

Rémült családok hagytak el egy ciprusi szállodát, ahonnan bűnözők próbáltak elrabolni gyerekeket – írja a Mirror. Kiderült: a gyermekrabló banda tagjai egy hétig figyelték a szállodában lakó kiskorúakat, míg kedden három, tíz év alatti gyereket próbáltak autóba ültetni és elhajtani velük. Ezt a szálloda többi lakója akadályozta meg, de a rablóknak sikerült elmenekülniük. A szállodánál azóta rendőrök járőröznek, két brit család azonnal hazautazott, másik tizenöt pedig kérte, hogy másik szállodába helyezzék át őket.

Egy brit férfi azt mondta: az eset óta nem tudnak enni és aludni. Most egy jól őrzött szállodában vannak, de inkább már ők is hazamennének. Hétéves kisfiukat megviselte az eset, a vécén sem mer egyedül lenni.

Egy másik szállodalakó azt mondta: már korábban lefüleltek egy férfit, aki a tengerparton és a szálloda uszodájánál is kereste a kisgyerekek társaságát. Azután, miközben a férfi a gyerekekkel beszélgetett, megragadta a nyakánál és a szálloda recepciójához vonszolta. Ott többen átnézték a telefonját, a gyerekekről készült felvételek voltak rajta.

A rendőrség közölte: kihallgatták a férfit, házkutatást tartottak nála és a telefonját is átnézték, de nem találtak bizonyítékot arra, hogy a gyerekrabló banda tagja lett volna vagy részt vett volna gyerekek elrablásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik