Nagyvilág

Megerőszakolta kutyáit egy kutyamenhely vezetője

kutya (Array)
kutya (Array)

Az ellene felhozott vádak után hátborzongatóan hat a férfi utolsó posztja a Facebook-oldalára.

Állatokkal való fajtalankodás vádjával tartóztattak el egy amerikai férfit Arkansas államban. A 32 éves Jonathan Ford a Polk megyei rendőrsége közlése szerint több alkalommal „követett el szexuális aktust” egy kutyán, bár az arkansasmatters.com című helyi weboldal úgy fogalmazott a letartóztatásáról szóló hírben, hogy kutyáival szexelt.

A szűkszavú rendőrségi közleményben nem részletezték, hogyan derült ki, hogy Ford kutyával fajtalankodott, csak annyit közöltek, hogy egy nyomozás után, az ügyészséggel együttműködve tartóztatták le és indítottak eljárást ellene. Valamint azt, hogy a kérdéses kutyát egy helyi menhelynél helyezték el, és elképzelhető, hogy a férfi ellen további vádakat emelnek.

Ford a beszámolók szerint teljesen egyedül vezette saját kutyamentő szervezetét, ami a weboldalán található információk szerint leginkább kóbor kutyák befogadásával foglalkozott. Egy helyi menhely vezetője a THV11 televíziónak elmondta: nem volt nagyon meglepve, amikor hallotta a hírt.

Clarissa Riedmueller állítása szerint Ford korábban már többször is megkereste, de már az elején ódzkodott attól, hogy együttműködjön vele. „Mindig nagyon gyorsan akart kutyákat befogadni, és nem tette fel az ilyenkor szokásos menhelyi kérdéseket, hogy milyen a természete és hasonlókat” – mondta el a nő a televízió híradójának

Közben Ford menhelye, az „I Love Lucy Pet Rescue” Facebook-oldalát elárasztották a dühös kommentelők, akik a férfi példás megbüntetését követelték, valamint reményüket fejezték ki, hogy a börtönben a többi rab meg fogja tudni, hogy mit tett. De a kommentelők nem kímélték Ford saját Facebook-oldalát sem, ahol utolsó posztja egy ágyban fekvő kutya fényképe volt, egy olyan szöveggel, ami most, letartóztatása után hátborzongatóan hangzik: „Ez a kicsi pontosan tudja, milyen aranyos és pontosan tudja, minek jött el az ideje. Kellemes éjszakát mindenkinek.”

This little guy knows exactly how cute he is and he knows exactly what time it is. Good night everyone!

Posted by Jonathan Rottie Ford on Wednesday, June 10, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik