Nagyvilág

Lábát törte, miközben megpróbált megerőszakolni egy lovat

A rendőröknek azt mondta, autóbalesetben sérült meg, de a nyomozók szerint a ló rúgta meg. Nem ez volt az első alkalom, hogy lovas szex miatt került rácsok mögé

A texasi Hildago megye rendőrsége letartóztatott egy 45 éves férfit, akit még februárban találtak meg egy helyi istállóban, törött lábbal – jelentette a helyi sajtó. A rendőrségi közlemény szerint az Alamo városában élő Cirilo Castillót az istálló tulajdonosa találta meg, amikor reggel hét órakor bement megetetni az állatokat. A férfit a földön fekve találta, az egyik karámban.

A nő azonnal felismerte Castillót, akit korábban már elítéltek amiatt, hogy egyik lovával fajtalankodott, és egyben azt is megtiltották neki, hogy betegye a lábát az istállóba. A férfi a nőnek, valamint később a rendőröknek is azt állította, hogy elgázolta egy autó és menedéket keresve mászott be az istállóba. Ezt azonban sem a nő, sem pedig a rendőrök nem hitték el neki. A nyomozók szerint akkor törte el a lábát, amikor az egyik ló visszautasította közeledését, és felrúgta.

A helyi rendőrség a héten jelentette be, hogy Castillót június 2-án őrizetbe vették az eset miatt, és másnap birtokháborítás vádjával eljárást indítottak ellene, és egy bíró előzetes letartóztatásba helyezte. 180 napig tartó börtönbüntetésre is számíthat.

MEDIA RELEASE – CRIMINAL TRESPASS INVESTIGATION – ARRESTThe Hidalgo County Sheriffs Office arrested a suspect last…

Posted by Hidalgo County Sheriff’s Office on Tuesday, June 9, 2015

 

A texasi férfit korábban már két alkalommal elítélték amiatt, hogy lovakkal közösült. Először 2012 szeptemberében kapott 270 napig tartó börtönbüntetést, majd egy évre rá öt évre felfüggesztett börtönbüntetést állatokkal való kegyetlenkedés vádja miatt. Akkor ugyanabban az istállóban erőszakolt meg egy lovat, ahol most is megtalálták.

Az akkori hírek szerint egy lóra volt rákattanva, és többször is járt nála. Az istálló tulajdonosa ezt sejtette és biztonsági kamerákat szerelt fel az állat karámjában, ami fel is vette az esetet. A helyi rendőrkapitány akkor kijelentette: a felvételek „nem kerülnek bele az Amerika legviccesebb házi videói közé”. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik