Nagyvilág

Kutyájával együtt halt meg álomautójában az idős férfi

corvette (Array)
corvette (Array)

Hőgutát kapott és meghalt egy 72 éves texasi férfi és a kutyája a Port Arthur nevű településen, mert beszorultak egy 2007-es Corvette sportautó utasterébe a tűző napon - értesült a helyi hatóságoktól a CBS Houstont.

A hatóságok szerint James Rogers és az eb azért nem voltak képesek elhagyni a járművet, mert a gazda nem tudta, hogyan kell kinyitni manuálisan a sportkocsi ajtaját.

A rendőrök elmondták: Rogers hétfőn állt meg egy gofrisnál egy kávéra, majd kiugrott az autóhoz, amit egyébként nemrég vásárolt, hogy megnézze, mi van a kutyájával. A mobiltelefonját az étteremben hagyta.

A nyomozók úgy gondolják, hogy egy kábel zárlatos lett a kocsiban és emiatt ragadt be a központi zár. Áram híján a duda sem működött. Az idős urat és kutyáját négy órával később találta meg egy másik étterem dolgozója. A hőmérséklet kint közben elérte a 32 Celsius fokot.

Rogers és négylábú barátjának holttestét csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a Corvette-ből. Lánya megtörve nyilatkozta, mennyire szomorú, hogy édesapja életét pont az álomautója vette el – írja a CBS Houston.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik