Nagyvilág

Egy tizenhárom éves fiú is részt vett a csoportos erőszakban

deby-street-southampton(960x640).jpg (Array)
deby-street-southampton(960x640).jpg (Array)

A tini hat felnőtt férfivel együtt négy órán keresztül erőszakolt egy nőt, akciójukat videóra vették.

A 20 éves nő hazafelé tartott a barátaitól Southamptonban, januárban. Egy aluljárón ment át, amikor a 33 éves, romániai származású Mihaita Palie leszólította. A férfi egy házba vitte a nőt, akit ott hat felnőtt férfi, és egy 13 éves, kiskorú fiú, többször megerőszakolt – írja a Mirror. A gyanúsítottak bírósági tárgyalása június 10-én, csütörtökön kezdődött.

 Derby Road, valahol itt történt a csoportos eőszak (kép: Google Street View)

Az egyik elkövető, Cosmin Nicut telefonjával videót készített a történtekről. A bűncselekményt tárgyaló Southamptoni Királyi Bíróságon az ügyész egy húszperces részletet vetített le, a mintegy négyórás felvételből. A vádlottaknak tolmács segítségével közvetítették az ellenük felhozott vádakat.

A nő hajnalban hagyta el a házat, és egy közeli telefonfülkéből rendőrt hívott, majd a kiérkező járőrnek megmutatta a házat, ahol a csoportos erőszak történt. Az egyenruhások az összes gyanúsítottat letartóztatták. A 33 éves Palie, a 20 éves Nicut, a 37 éves Octavian Militaru, a 41 éves Ion Matei, a 21 éves Nicolae Ghinea, a szintén 21 éves Radu-Florin Panciuc, és a 13 éves fiú, akinek nevét nem adták ki a hatóságok. Legalább négy héten át tartó tárgyalásra számíthatnak. Mindannyian tagadják bűnösségüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik