Nagyvilág

Vasvillával leszúrta, fejbe lőtte, majd trágyába temette férjét

Vasvilla (Array)
Vasvilla (Array)

Egyelőre senki sem tudja, miért ölte meg férfit, akivel már harminc éve voltak házasok.

Emberölés, és hat másik vádpont alapján indítottak bírósági eljárást egy 48 éves New Yorki nő ellen, aki a vád szerint még április közepén meggyilkolta férjét, majd a holttestet egy trágyadombba rejtette farmjuk hátsó kertjében – jelentette a helyi sajtó. Az 52 éves Douglas Mess holttestét egy keresőcsapat találta meg a gyilkosság másnapján, miután fia jelentette eltűnését a rendőrségen. A helyi rendőrség kiemelte, hogy a férfi maradványait a kutatásban segítő családtagok és barátok fedezték fel.

Az ügyészek közlése szerint Charlene Mess fejen és testen szúrta férjét egy vasvillával, majd egy .22-es kaliberű puskával hátulról fejbe lőtte, Attica településen lévő otthonukban. Az ügyészség a bíróság előtt beismerte, hogy egyelőre nincsen semmilyen ötletük arra, hogy a nő miért ölte meg férjét, akivel már harminc éve voltak házasok. “Majd a bíróságon minden ki fog derülni” – jelentette ki az ügyben eljáró ügyész.

A közelben lakó embereket a helyi sajtó szerint sokkolta a gyilkosság, és a házaspárt ismerő emberek a beszámolók szerint még mindig nem nagyon tudják elhinni, hogy mi történt. Ugyanakkor a házaspár egy közeli barátja a helyi WKBW televíziónak azt állította, házassági gondokkal küzdöttek.

A bíróság döntése értelmében a nő csak egymillió dolláros óvadékot kifizetésével védekzhet szabadlábon az ellene felhozott vádak ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik