Nagyvilág

A sütőbe tette és megölte volt barátja 3 hónapos kutyáját

kutyakölyök (Array)
kutyakölyök (Array)

"Rendkívül kegyetlen" bosszút állt a férfin egy veszekedés után.

Állatkínzás és állatokkal szembeni súlyos kegyetlenkedés vádjával indítottal eljárást egy 24 éves amerikai nő ellen, aki egy veszekedés után egy 150 fokos sütőbe tette volt barátja pitbull kölykét – jelentette a helyi sajtó. Az Illinois állambeli Champaign városában élő nő csak negyedmillió dolláros óvadék ellen szabadulhat az előzetes letartóztatásból, bár az ügyészség a “rendkívül kegyetlen és elfajzott” tett miatt jóval nagyobb, egymillió dolláros óvadék kiszabását kérte.

A helyi rendőrség közlése szerint Kinny Redmon szerda este veszekedett volt barátjával annak otthonában, majd másnap kora reggel azzal hívta fel a már dolgozó férfit, hogy “menj és vedd ki a kutyád a sütőből.” Amikor a 31 éves férfi hazaért, a sütő 150 fokra volt kapcsolva, az ajtaja pedig egy székkel kitámasztva. A sütőben megtalálta a 3 hónapos kutyakölyök tetemét.

Azonnal a rendőrségre ment és feljelentést tett volt barátnője ellen, akit nem sokkal később már le is tartóztattak. Első bírósági meghallgatását csütörtökön tartják. Ha bűnösnek találják az ellene folhozott vádakban, akát nyolc évig tartó börtönbüntetésre is számíthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik