Nagyvilág

Nem csak állatokat szeret kínozni a macskáját mosógépben büntető nő

A 19 éves Dinara Iskulova az orosz rendőség figyelmét is felkeltette. Ezúttal nem macska, hanem egy gyerek került az útjába.

Felrobbantotta az internetet az a poszt, amelyet egy fiatal orosz, magnyitogorszki nő tett közzé közösségi oldalán. A videón Dinara Iskulova és partnere egy mosógépbe zárják macskájukat és elindítják a szerkezetet, mire a macska kétségbeesett nyávogás közepette igyekszik kimenekülni a dobból. A nő indoklása szerint a macska nem használta az almot, ezért vált szükségessé a “büntetés” – írja a Russia Today.

A nem éppen állatbarát nő közösségi oldalára egy másik erőszakos videó is felkerült, ezen egy csapat fiatal ütlegel és rugdos egy szőnyegbe csavart 6-7 éves fiút, aki sírással, kiabálással igyekszik csillapítani támadóit. A videón a fiú 33 éves édesanyja is feltűnik, aki azonban nem tesz semmit a kínzás megfékezésére.

 

Dinara Iskulova és macskája Forrás: vk.com

Sergey Gorshkov ügyész az esettel kapcsolatban egy orosz honlapnak elmondta: a résztvevőket és a helyszínt is azonosították. Dinara Iskulova – ahogyan a macskánál is – azúttal is pedagógiai célzattal magyarázta az esetet. A nő a Russia Today cikke szerint erőszakos családi háttérrel rendelkezik, édesanyja nemrég halt meg, több családtagja is italozó életmódot folytat. A nőt kisebb vétségek miatt már többször előállította a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik