Nagyvilág

Agyonverte hároméves fiát, mert bepisilt

kisgyerek vécén (Array)
kisgyerek vécén (Array)

Kétéves gyermekét pedig égetően forró vízzel öntötte le, szintén azért, mer összevizelte magát.

Akár halálbüntetést is kaphat egy 24 éves texasi férfi, aki ellen szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást hároméves fia halála miatt – jelentette a helyi sajtó. Anthony Trakemon Powell a vád szerint többször is megverte hároméves fiát, miután egyre jobban frusztrálta, hogy a gyerek nem volt bilihez szoktatva és rendszeresen bepisilt. Később kiderült, kétéves fiát is bántalmazásokkal próbálta ránevelni a bili használatára

A férfi május elején vette magához két gyermekét, az anyuka elmondása szerint azért, hogy „jobban megismerje őket”, majd a gyerekkel Powell a húga házába költözött. A 23 éves Proscha Nicole Land a hatóságoknak elmondta: május 10 óta Powell többször is megütötte és egy övvel megverte a hároméves Tristant, amikor bepisilt.

A halálos kimenetelő verés Land állítása szerint az előző hét közepén történt. A kisfiú újra összepisilte magát, amire Powell olyan erővel ütötte fejen, hogy a gyerek a fenekére esett. Az apa ezután felkapta és mint egy rongybabát megrázta, megint fejen vágta, majd a csempepadlóra hajította, amibe hatalmas koppanással verte bele a fejét. Land elmondása szerint ezután mindkét fiát a fürdőbe vitte, ahonnan sikoltozást lehetett hallani. Ekkor forrázta le kétéves gyerekét.

Tristan csütörtök hajnalban már nem lélegzett. Kórházba szállították, de másnap belehalt súlyos fejsérüléseibe. A kétéves Cameron első- és másodfokú égési sérülésekkel fekszik egy houstoni kórházban. Powellt még pénteken őrizetbe vették, majd kedden előzetes letartóztatásba helyezték, amiből csak negyedmillió dolláros óvadék ellenében kerülhet szabadlábra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik