Külföld
lincselés (Array)

Élve égetett meg a tömeg egy 16 éves lányt a nyílt utcán

Orosz R. Zoltán
Orosz R. Zoltán

bringamániás. 2015. 05. 25. 10:50

Az áldozatnak köze lehetett egy idős taxis meggyilkolásához.

A fiatal lány állítólag tagja volt annak a háromfős társaságnak, amelyik megölt és kirabolt egy 65 éves taxisofőrt a guatemalai Rio Bravoban: az utcán összeverte, majd élve felgyújtotta a tömeg. A brutális lincselésről sokkoló videofelvétel került fel a LiveLeak oldalára. A felvétel annyira felkavaró, hogy a megtekintését senkinek sem ajánljuk.

lincselés (Array) kép: LiveLeak

Egy helyi lap azt írja, hogy két férfi és egy nő agyonlőtte és kirabolta egy motoros taxi 68 éves sofőrjét, Carlos Enrique González Noriega-t . Nem tudni, hogy melyikük sütötte el a fegyvert. Futva, különböző irányban menekültek a helyszínről. A két férfinek sikerült meglógni, a lány azonban miután befordult egy sarkon, egy éppen összeverődő, hisztérikus csoport karjaiba futott.

lincs 2 (Array) kép: LiveLeak

Azonnal ütni, majd amikor a földre került rugdosni kezdték. Többször próbált szabadulni, de mindannyiszor újra a talajra lökték, és tovább rugdosták, míg valaki leöntötte valamilyen gyúlékony folyadékkal és lángra lobbantotta a testét. A lány percekig üvöltve hentergett a földön, hogy megpróbálja elfojtani a lángokat, mire egy férfi odarohant hozzá, és egy kannából még több folyadékot öntött rá. A hatalmas lángok a lány egész testét beborították, ő pedig belehalt a sérüléseibe.

A helyi rendőrség azt nyilatkozta, nem hozzák nyilvánosságra a lány személyazonosságát, mert félnek, hogy azzal újra elszabadulnának az indulatok a városban, és közölték azt is, hogy nyomozást indítottak az ügyben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.