Külföld
Gyurcsány Ferenc (Array)

Hivatalos: Gyurcsány Ferenc szlovák

Kerner Zsolt
Kerner Zsolt

¯\_(ツ)_/¯. 2015. 05. 22. 16:09

A volt miniszterelnök megerősítette, hogy szlovák származású.

Gyurcsány Ferenc szlovák, erősítette meg Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció olyan közleményt adott ki, amiben leszögezte, a pár vezetősége bevándorlókból áll. Alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a párt nyilatkozatát. 

“A DK vezetősége és elnökségi tagjai a Facebook-on tették közzé felmenőik származását.

Gyurcsány Ferenc pártelnök ősei a mai Szlovákia területéről származnak, Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke és EP-képviselője német felmenőkkel rendelkezik, Vadai Ágnes, a párt alelnökének és Országgyűlési képviselőjének ősei kunok voltak, Varju László, a párt alelnöke és Országgyűlési képviselője felvidéki származású, Niedermüller Péter EP-képviselő felmenői között pedig svábok, németek és szerbek is vannak. Ara-Kovács Attila elnökségi tag német és zsidó, Avarkeszi Dezső elnökségi tag sváb és olasz, Kakuk György elnökségi tag sváb és örmény, Debreczeni József elnökségi tag szerb, horvát és bunyevác, Gy. Németh Erzsébet elnökségi tag sváb és német, Varga Zoltán elnökségi tag szerb és erdélyi, Élő Norbert elnökségi tag lengyel, Borka-Szász Tamás elnökségi tag pedig szláv felmenőkkel rendelkezik. Sebian-Petrovszki László, a párt igazgatója tótok, Wirsching Viktória, a párt kommunikációs igazgatója franciák és svábok, Gréczy Zsolt, a párt szóvivője szerbek, németek és erdélyiek, Gálvölgyi Dorka rendezvényigazgató svábok és zsidók leszármazottja, míg Kerék-Bárczy Szabolcs, a párt elnökségi tagjának ereiben sváb, szláv és örmény vér is csörgedezik.

Ezek szerint a DK a bevándorlók pártja, Magyarország pedig sokkal színesebb és multikulturálisabb ország, mint azt Orbán Viktor hinni szeretné.”

Gyurcsány Ferenc (Array)Fotó: Neményi Márton

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.