Nagyvilág

Szándékosan hajtott át a házán a furgonjával

A kiérkező rendőröknek azt mondta, szüksége volt egy kis szellőztetésre.

Sok, olyan esetről készült videót találni a neten, amikor valaki véletlenül behajt az autójával egy épületbe. Általában azért, mert eltéveszti a pedált, a fék helyett gázba tapos. Egy georgiai férfi azonban egykedvűen annyit felelt az őt faggató rendőröknek, majd később a riportereknek, hogy azért hajtott keresztül terepjárójával könnyűszerkezetes háza nappaliján, mert éppen így tartotta kedve – írja egy helyi hírportál.

John Paul Jones Jr. módszere, úgy tűnik bevált, sikerült lenyugodnia: tökéletes higgadtsággal válaszolgat a riporterek kérdéseire. Azt mondja az autójában ült a ház előtt, a feleségével beszélt telefonon, és annyira ideges lett, hogy elveszítette a fejét. Tagadta viszont, hogy azért törte rommá a nappalit, mert hosszú ideje nem tudta eladni a házat. Azt mondta végső soron örül, hiszen építőmunkás, de már rég nem kapott melót, így legalább lefoglalja magát.

A hatalmas csattanás miatt az ijedt szomszédok rendőrt hívtak: a kiérkezésükre már a zen állapotába került John Paul azt mondta nekik: „semmi gond, csak ki akartam szellőztetni”. Az egyenruhások pedig megállapították, hogy valóban az ő háza, az ő autója: nincs itt semmi látnivaló.

KCTV5

Ajánlott videó

Olvasói sztorik