Nagyvilág

Megcsonkította a ravatalon barátja elhunyt exét egy nő

Durvábban gyalázta meg pasija egykori szerelmének holttestét, mint azt eddig tudni lehetett.

Az amerikai hatóságok újabb vádpontban indítottak eljárást egy oklahomai nő ellen, aki kicsinyes bosszút állt barátja elhunyt exén. Az első hírekben még csak az szerepelt, hogy levágott egy darabot a halott nő hajából, összekaszabolta az arcát és elmaszatolta a sminkjét. Később azonban kiderült, ennél sokkal szörnyűbb dolgot tett.

Shaynna Sims (akit a Shaynna Smith nevet is használja) a vád szerint nem csak riválisa haját vágta le, hanem egyik lábujját, valamint mindkét mellét is, miközben a holttest a ravatalon hevert – jelentette az oklahomai NewsOn6. A csonkolást csak akkor fedezték fel, amikor a holttest hamvasztására készültek.

Ezután újabb vádat (holttest testrészének engedély nélküli eltávolítása) emeltek a nő ellen, aki óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vádak ellen. Az újabb vádpont miatt azonban az óvadék értéke nőtt, és hétfőn Sims újra rácsok mögött találta magát, előzetes letartóztatásban. Az ügyészség azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy milyen nagyságú büntetést kérnek majd a vádlottra. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik