Nagyvilág

Megölte anyját, ledobta egy hídról ötéves öccsét és kukába dobta 11 hónapos testvérét

A halálbüntetéssel néz szembe a 25 éves férfi.

Pénzügyi vita miatt egy baseballütővel szétverte a fejét, majd nagyjából húsz késszúrással megölte édesanyját egy amerikai férfi a nebraskai Omahában – jelentette a helyi sajtó. Roberto C. Martinez-Mariner ezután egy nagy utcai szemetes konténerbe dobta 11 hónapos öccsét, majd ötéves testvérével egy folyóhoz hajtott, és egy hídról a vízbe dobta a kisgyereket. A gyerek holttestét hétfőn találták meg a keresőalakulatok, akik péntek óta kutattak a gyerek után, miután bátyja feladta magát a rendőrségen és bevallotta a még szerdán elkövetett gyilkosságot.

A 11 hónapos Angel Ramirez-Marinerót szerda este fedezte fel egy járókelő egy omahai társasház szemetes konténerében. A csak egy pelenkát viselő gyerek egészséges volt, amikor megtalálták. A gyerek anyjának holttestére pár órával később bukkantak rá, és csak az ujjlenyomatok alapján tudták azonosítani.

A nő 25 éves fia pénteken adta fel magát a rendőrségen, beismerve, hogy ő ölte meg, miután pénzügyi vita miatt összevesztek. Az Omaha World-Herald információ szerint az anyuka testén legalább húsz késszúrást találták. A gyilkosság idején mindkét öccse a házban volt. A lap úgy tudja, hogy az ötéves Josue Ramirez-Marinero életben volt, amikor bátyja kivette az autó gyereküléséből, és egy hídról ledobta a Elkhornfolyó vizébe, ahol hétfőn a holttestét megtalálták.

A 25 éves férfi ellen szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást. A helyi ügyészség már most közölte, hogy halálbüntetés kiszabását fogják kérni ellene. A hatóságok letartóztatták a férfi barátnőjét is, aki látta a gyilkosságot, és segített az utcára dobni a nő holttestét, és ott volt, amikor a 11 hónapos Angel a szemetesbe lett dobva. A nő akár 55 évig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádakban.  

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik