Nagyvilág

Börtönben az anyuka, aki agyonverte a 4 éves lánya molesztálásával vádolt férfit

Ahelyett, hogy a rendőrséghez fordult volna, inkább saját kezébe vette az igazságszolgáltatást, miután lánya azt mondta, molesztálta a 42 éves férfi.

Egy amerikai bíróság 38 évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 32 éves nőt, aki még két éve egy baseballütővel halálra vert egy alvó férfit a coloradói Englewoodban, mert azt hitte, hogy a férfi szexuálisan molesztálta négyéves kislányát – jelentette a helyi sajtó. Forsythia Owen azután támadt rá a 42 éves férfira, hogy a gyerek azt mondta, fogdosta és szexuálisan kihasználta őt.

Azonban később kiderült, Denzel Rainey nem erőszakoskodott a gyerekkel, és Owen minden bizonyíték nélkül esett neki egy sikátorban. A nő annak ellenére vette saját kezébe az igazságszolgáltatást, hogy több barátja is azt tanácsolta neki, hogy a zaklatási vádakkal forduljon a rendőrséghez.

A férfi pár órával a verés után halt meg egy kórházban. A CBS Denver információi szerint eltört a koponyája, vágások voltak a fején, eltört a bal karja és hat bordája és súlyosan sérült a mája és egyik heréje is. Sérülései olyan csúnyák voltak, hogy felesége alig ismert rá. Owent már a támadás másnapján letartóztatták a rendőrök, akiknek be is vallotta tettét.

A nőt szándékos emberölés és súlyos testi sértés vádjában találta bűnösnek az esküdtszék, valamint bizonyíték meghamisítása vádjában. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik