Nagyvilág

Levágták, majd a kukába dobták egy férfi lábát egy kórházban

Kórház láb (Array)
Kórház láb (Array)

Egy hónappal később tudta meg mi történt, amikor gyilkossági nyomozók keresték fel családját, érdeklődve, mi van vele.

Pert indított egy 56 éves amerikai férfi egy floridai kórház ellen, miután térd alatt amputált lábát egyszerűen kidobták a szemétbe, úgy, hogy még mindig rajta volt a testrészen a névtáblája – jelentette a helyi sajtó. Az eset azután került a rendőrség látóterébe, hogy a levágott lábat egy szeméttelepen megtalálták. John Timiriasieff gyilkossági nyomozóktól tudta meg, akik azt gondolták, bűncselekmény áldozata lett.

A férfi lábát tavaly októberben amputálták a Coral Gables városában található Doctors Hospitalban, ami ellen Timiraisieff most pert indított „érzelmi károkozás” miatt. A kórházban nem tudták megmondani, hogy levágott lába hogyan és miért kerülhetett a szemétbe – mondta el a férfi ügyvédje. A helyi törvények értelmében a testrészt a kórházban el kellett volna hamvasztani.

A kórház az esettel kapcsolatban nem nyilatkozott a sajtónak, a beteg személyiségei jogaira hivatkozva. Csak annyit közöltek, hogy „amint értesültek az esetről, a kórház vezetése azonnal lépéseket tett annak érdekében, hogy hasonló eset többet ne fordulhasson elő”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik