Nagyvilág

Levágott lábat találtak a szemét között a rendőrök

szemet(aa0359c0-03a4-4cb9-9fb0-a5a1ebf47acd)(210x140).jpg (Array)
szemet(aa0359c0-03a4-4cb9-9fb0-a5a1ebf47acd)(210x140).jpg (Array)

Gyilkossági ügyben kezdtek nyomozásba, de ami kiderült, arra senki sem számított.

Megdöbbentette a floridai rendőröket, amikor egy emberi lábra találtak egy szemétlerakóban, nem messze Miamitól. A térd alatt levágott, jobb végtag ráadásul fel is címkézve: egy helyi férfi, John Timiriasieff neve szerepelt rajta – írja a Mirror.

A rendőrség szinte biztos volt benne, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett, a nyomozást Timiriasieff utolsó bejelentett lakcímén kezdték. Mikor bekopogtattak a házba, legnagyobb megdöbbenésükre maga, a feltételezett áldozat nyitott ajtót.

A férfi elmondta, hogy egy hónappal azelőtt, egy közeli kórházban amputálták a lábát, és halvány fogalma sincs arról, hogyan kötött ki levágott végtagja a szeméttelepen. A nyomozók azt hitték Timiriasieff a bolondját jártatja velük, de kiderült, hogy a férfi igazat mondott.

A kórház, ahelyett hogy elhamvasztatta volna a férfi lábát, egyszerűen a szemétbe dobta. Amint ez kiderült, Timiriasieff úr azonnal beperelte a kórházat, a neki okozott érzelmi megrázkódtatás miatt.

A férfi ügyvédei szerint a kórház eljárása „felháborító, túl van az emberi tisztesség határain, és elfogadhatatlan egy civilizált társadalomban.” A kórház azonban úgy reagált, hogy meg tudják magyarázni a történteket. Egy közleményben azt írták, hogy amikor az intézmény vezetősége tudomást szerzett a szituációról, azonnal megtették a megfelelő lépéseket, az eset felderítésére, és annak megakadályozására, hogy még egyszer hasonló dolog előfordulhasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik