Nagyvilág

Börtönbe vetné a melegeket és betiltaná a rockzenét egy képviselőjelölt

Kereszt(210x140).jpg (kereszt, fény,)
Kereszt(210x140).jpg (kereszt, fény,)

És a házasságtörést is illegálissá tenné a hölgy, aki szerint a feminizmus minden baj okozója.

Tudja, hogy semmi esélye a győzelemre, mégis indul az ír parlamenti választásokon a buzgó keresztény Susan Anne White, aki saját maga is elismeri, világlátásának semmi köze sincsen a 21. században elfogadottnak számító nézetekhez. A Belfast Telegraphnak adott interjújában ugyanakkor kijelentette: semennyire sem tartja „szélsőségesnek” saját magát, és programját, ami „nem is olyan régen még teljesen elfogadottnak számított.

White mindenekelőtt teljes mellszélességgel küzd a feminizmus ellen, ami véleménye szerint a mostani idők társadalmi gondjainak okozója, és a női egyenjogúság tehető felelőssé a rossz gazdasági helyzet miatt is. Azzal, hogy „tönkretették azt a koncepciót, hogy a férfi a kenyérkereső a családban” míg a nőnek az otthon rendben tartása a feladata. „Azt éreztetik a nőkkel, hogy a munkavállalók között van a helyük” – jelentette ki a nő.

Természetesen a régi erkölcsöket visszasíró nő teljesen ellenzi a „homoszexuális propagandát”, és törvénytelenné tenné a homoszexualitást – valamint a házasságtörést is. És persze EU-ellenes is, és ha tehetné, azonnal ki is lépne az Unióból.

A hölgy a rockzenével sincsen kibékülve. Elmondása szerint a rockzene a „szexuális anarchia ideológiájára épül”, és ezen felül még „droghasználathoz is köthető” és rossz hatással van a fiatalokra.

Elmondása szerint tudja, hogy semmi esélye nincsen a választáson, és az egész próbálkozást csak azért tette, hogy szélesebb közönséghez is eljuttassa üzenetét. Mint ahogyan azt ez a cikk is bizonyítja, sikerrel járt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik