Nagyvilág

Több lövéssel “kivégezte” számítógépét egy frusztrált felhasználó

Lelőtt számítógép (számítógép, )
Lelőtt számítógép (számítógép, )

Megtette, amit mindenki meg akart már csinálni, akinek a gépe nem működött úgy, ahogy kell.. Rendőrségi ügy lett az esetből.

Nyolc golyóval „kivégezte számítógépét” egy 37 éves amerikai férfi, miután „belefáradt a computerrel folytatott több hónapos harcba” – közölte Colorado Springs rendőrsége. „Technikai problémái voltak ezért kivitte egy kis hátsó sikátorba, és lelőtte” – mondta el a Colorado Springs Gazette című lapnak Jeff Strossner rendőrhadnagy.

A beszámoló szerint Lucas Hinchnyolc golyót eresztett számítógépébe, amikor – a rendőrség megfogalmazása szerint – „kivégezte” az eszközt. A férfi a The Smoking Gun című lapnak elmondta: azért használta a nemrég vásárolt 9 mm-es pisztolyát a gépen, mert egész egyszerűen „elege lett a kékhalálos képernyőből”. A komputer teljesen használhatatlanná vált.

 A számítógép a “kivégzés” után
Fotó:CSPD 

A minden bizonnyal nagy örömöt okozó gépgyilkolás azonban bajba sodort a férfit, akit a rendőrség letartóztatott, miután egy szomszéd jelezte a segélyhívón, hogy lövéshangokat lehetett hallani az utcán. A férfi ellen lakott területen belüli lőfegyverhasználat miatt indítottak eljárást. A Gazette beszámolója szerint Hinch „jól fogadta” a feljelentést, és közölte, nem tudta, hogy törvénysértést követett el a lövésekkel. Büntetése nagyságáról később dönt a bíróság. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik