Nagyvilág

Halálos fenyegetéseket kap a vadásznő

vadásznő lelőtt zsiráffal (zsiráf, vadász, )
vadásznő lelőtt zsiráffal (zsiráf, vadász, )

Magára haragította az egész internetet, amikor a zsiráffal pózolt, amit nem sokkal korábban lőtt agyon.

Pillanatok alatt közutálat tárgyává vált az amerikai Utah államban élő Rebecca Francis, miután megosztott a neten egy fotót, melyen egy frissen agyonlőtt zsiráf teteme mellett pózolt – írja a brit Metro. A történet pikantériája az, hogy a hölgy eredetileg azzal vált híressé, hogy megnyert egy Extreme Huntress (Extrém Vadásznők) című reality tévésorozatot.

 Kép: Twitter

A nő eddig is rengeteg fotót posztolt, amiken az általa elejtett medvékkel, szarvasokkal, zebrákkal, hegyi kecskékkel, és egyéb vadállatokkal pózol, az internet népének haragját azonban csak a zsiráfos fotóval tudta magára szabadítania. Ehhez mondjuk az is kellett, hogy a fotót megossza Ricky Greavis, humorista, és elkötelezett állatvédő. „Minek kellene történni az életedben ahhoz, hogy megölj egy gyönyörű állatot, aztán mosolyogva mellé feküdj?” – írta a Twitteren Greavis, aztán áradni kezdtek a gyűlölködő kommentek:

„Tudom, hogy nagyon képmutató tőlem, de kib…ttul lelőném (a nőt), egy fotó kedvéért.”

„Hánynom kell tőle, hogy képes egyáltalán mosolyogni?”

A nyolcgyermekes Rebecca Francis a honlapján azt írja, hogy minden évben elmegy vadásztúrákra, akkor is, ha éppen várandós, vagy újszülött gyermeke van. Rengeteg trófeája közül azokra a legbüszkébb, amiket íjjal és nyíllal sikerült elejtenie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik