Nagyvilág

Rabolni ment a brit férfi – korábbi anyósa volt az eladó

bolti rabló (bolti rabló)
bolti rabló (bolti rabló)

„Annyira hülye, hogy azt hitte, nem ismerem meg” – mondta az ex-anyós.

Késsel, és a fején símaszkkal indult boltot rabolni egy brit férfi, akit váratlan meglepetés ért az üzletben: az egyik eladóban volt anyósát ismerte fel. Jobb híján elváltoztatott hangon próbálta követelni tőle a kassza tartalmát. A nő átadta a majd’ háromszázezer forintnyi bevételt, de ahogy ex-veje elhagyta a boltot, hívta a rendőröket, akiknek nem volt nehéz dolguk, azonnal tudták, kit kell keresni.

Az anyós elmondta: a rabló mozgása annyira jellegzetes, hogy egy mérföldről is kiszúrta volna. „Annyira hülye, hogy azt hitte, nem ismerem meg” – mondta az 54 éves eladó, aki azért eléggé megrémült attól, hogy a késsel hadonászó férfi káromkodva kiabált rá.

A rabló egy évig élt Mrs. Brown lányával, gyermekük is született. Az eladó agresszív, ijesztő embernek ismerte meg a férfit. Azt is elmondta, hogy a rablás óta retteg, ha egyedül van a boltban és minden kapucnis vásárlótól összerezzen. A volt vej három évet kapott, anyósa szerint ez túl kevés. „Tönkretette az életemet, félek attól, hogy ilyen rövid idő után kiszabadul” – mondta.

A rabló ügyvédje azt mondta: a férfi heroinfüggő, azért rabolt, hogy kábítószert tudjon venni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik