Nagyvilág

Kutya gyújtott fel egy házat, miközben kaját kutatott

Leo (kutya, )
Leo (kutya, )

Süteményeket próbált megszerezni a konyhában, amikor véletlenül bekapcsolta az elektromos tűzhelyet.

Kutya okozott tüzet egy londoni házban. Erre az eredményre jutott a helyi tűzoltóság vizsgálata a még március 3-án történt esettel kapcsolatban – jelentette a helyi sajtó. A nyomozók szerint a Leo nevű kutya süteményeket próbált megszerezni a konyhában, miközben gazdái nem voltak otthon, és közben véletlenül bekapcsolta az elektromos tűzhelyet, amitől pedig lángra kapott az arra helyezett gyerekülés.

A tűz onnan továbbterjedt, és végül az egész konyha teljesen kiégett, miután felrobbant az ott lévő ruhaszárító centrifuga. Nem sokon múlt, hogy ház nem vált a lángok martalékává. Szerencsére az emeleten ott volt Leo gazdáinak 21 éves fia, valamint lányuk barátja, akik egy idő észrevették a fölszintről felszálló füstöt, és kihívták a tűzoltókat.

 

A tűzben senki sem sérült meg. A két fiú kimenekült a házból, és magukkal vitték Leót, valamint a családtöbbi háziállatát: két teknőst, egy kígyót valamint egy hörcsögöt.

Leo 67 éves gazdája, Allen Mosey a helyi sajtónak elmondta: a konyha teljesen kiégett, minden, ami ott volt tönkrement, és jelenleg szendvicseken élnek. Az persze sem neki, sem feleségének eszébe sem jutott, hogy az eset miatt megváljanak a kutyától, hiszen az eb családtag.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik