Nagyvilág

Michelle Obama szerint nem befolyásosak a lányai

michelle-obama(960x640).jpg (michelle obama, )
michelle-obama(960x640).jpg (michelle obama, )

Csak a Fehér Házban laknak. Az amerikai first ladynek nem tetszik, hogy befolyásosnak tartják lányait.

„Semmit nem tettek azért, hogy befolyásosak legyenek” – reagált egy televíziós műsorban arra, hogy a Time magazin nemrég a 25 legbefolyásosabb tinédzser közé választotta a 16 éves Maliát és a 13 éves Sashát, írja az MTI.

Barack Obama amerikai elnök és neje mindnet megtesz azért, hogy védje a lányok magánéletét. A két lány meglehetősen ritkán vesz részt nyilvános eseményen, és szigorú ellenőrzés alatt tartja őket a Fehér Ház sajtórészlege.

Húsvét alkalmából új fotó jelent meg a családról, a felvételt az elnök fényképésze, Pete Souza készítette. A lányok életének részleteiről azonban keveset tudni. Michelle Obama a hétfői műsorban annyit elárult, hogy Malia most tanul vezetni, titokban gyakorol Washington utcáin.

„Mindig vannak a közelében biztonsági emberek, de ahhoz, hogy megtanuljon rendesen vezetni, egyedül kell a volán mögött ülnie” – fogalmazott a first lady. Az Egyesült Államokban már 16 évesen lehet jogosítványt szerezni, de csak úgy lehet használni, ha egy vezetői engedéllyel rendelkező felnőtt is ül a kocsiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik