Nagyvilág

Börtönlátogatás alatt ölte meg családját egy rab

börtönrács (börtön, )
börtönrács (börtön, )

A volt rendőr barátnője megölése miatt ült egy szigorúan őrzött börtönben, ahol most négy újabb gyilkosságot hajtott végre.

Barátnőjét, két közös gyereküket valamint a nő 17 éves lányát ölte meg egy életfogytig tartó börtönbüntetését töltő 40 éves férfi egy mexikói börtönben – jelentette a helyi sajtó. Az áldozatok börtönlátogatáson voltak az egykori rendőrnél, akit 2006-ban zártak be akkori barátnője megölése, valamint a mostohalánya molesztálása miatt.

A mexikói hatóságok közlése szerint Domingo Villa Arellano egy házilag barkácsolt szúrófegyvert használt a gyilkosságokhoz. Állítólag azután kezdett öldöklésbe, hogy gyerekei arra panaszkodtak, hogy anyjuk rosszul bánik velük, és ez feldühítette. Először 36 éves barátnőjét szúrta mellkason, majd megölte két közös gyereküket. 17 éves mostohalányának az ellene intézett támadás után sikerült ugyan elmenekülnie, és riasztania a börtönőröket, de a kórházba szállítás után ő is belehalt sérüléseibe.

Arellano a gyilkosságok után megpróbált véget vetni saját életének is, de az őröknek ezt sikerült megakadályozniuk. A férfi egyelőre nem adott magyarázatot arra, hogy a gyerekeket miért ölte meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik