Nagyvilág

Ráborított kávé miatt ölt meg egy férfit egy 15 éves fiú

Emlekhely(960x640).jpg (áldozat, gyilkosság, )
Emlekhely(960x640).jpg (áldozat, gyilkosság, )

Az 52 éves áldozat egy gyorsétteremből ment ki az utcára, kezében egy pohár kávéval, amikor véletlenül nekiment a fiatalnak.

A férfi ugyan megpróbált elnézést kérni az esetért, miután beleütközött a 15 éves fiúba, aki a barátaival sétált connecticuti Stamford belvárosában, de a fiatalok a rendőrség közlése szerint nem hallgatták meg, és rátámadtak – jelentette a helyi sajtó. A férfit egy bottal ütlegelték, a meg nem nevezett 15 éves fiú pedig egy késsel többször megszúrta a kiöntött kávé miatt.

Antonio Muralles-t a szívét ért egyik szúrás ölte meg. A járdán fekvő férfira egy másik hívás miatt arra járó mentősök találtak rá. Kórházba szállították, ahol több órán át küzdöttek az életéért az orvosok, és már úgy tűnt, hogy sikerül megmenteniük, amikor leállt a szíve.

 Megölték, mert véletlenül beléjük ütközött és rájuk öntötte a kávéját
Fotó:NBC 

A fiatalok az előző hét szerdán történt támadás után elmenekültek a helyszínről, de a hétvégén sikerült elfogni közülük kettőt, köztük a gyilkos késszúrást okozó 15 éves fiút – közölte kedden a rendőrség. A fiatalkorú fiú, és 22 éves társa ellen szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik