Nagyvilág

Tehervonat csapott el egy elé hajtó autót – videó

Autó vs vonat (vonat, autó, ütközés, )
Autó vs vonat (vonat, autó, ütközés, )

A száz kocsiból álló szerelvény egy kilométeren át tolta maga előtt az autót, amiben négyen ültek. Az esetet két vonatfanatikus vette videóra a vasúti átjáróban.

Logan Bennett és Anthony Collman éppen egyik kedvenc vonatfigyelő helyükön filmezték az elhaladó vonatokat szombat délután a Kentucky államban található Louisville városában, amikor az ütközés történt – közölte a WHAS11 televízió. A fehér Toyota a tilos jelzés ellenére hajtott az érkező tehervonat elé, ami pont telibe találta az autót. A rendőrség közlése szerint a négyszázezer tonnányi árut szállító, száz kocsiból álló szerelvény nagyjából egy kilométeren át tolta maga előtt az autót, mire meg tudott állni.

 

Az ütközésben egy 16 és egy 19 éves fiú – mindketten az autó jobb oldalán ültek – azonnal meghalt, két másik embert pedig kritikus állapotban szállítottak kórházba – közölte a helyi rendőrségre hivatkozva a WHAS11 televízió híradója. A helyi iskolakörzet szóvivőjének elmondása szerint az autóban lévő négy ember mindegyike diák volt. A két sérült nevét és életkorát nem hozták nyilvánosságra.

 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sofőr miért próbált meg a tilos jelzés ellenére átmenni a vasúti átjárón. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik