Nagyvilág

Megérdemelt “szemét” büntetést kapott a macskakínzó férfi

Kukasauto(960x640).jpg (kukásautó, )
Kukasauto(960x640).jpg (kukásautó, )

Kizuhant egy ablakból, majd egy kukásautó gázolta el.

Nem sokan ejtenek könnyeket azután az amerikai férfi után, aki igencsak szerencsétlen baleset áldozata lett a massachusettsi New Bedford városában. Az 55 éves féri – akinek pár nap múlve kell megjelennie egy bíróság előtt állatkínzás miatt – éppen a tíz méter magasan lévő ablakán akarta kidobni a szemetet a háza elé beálló kukásautóba, amikor a hóval borított járdára zuhant – jelentette a helyi sajtó.

Már maga a zuhanás is ép elég lett volna ahhoz, hogy a család macskáját egy baseball-ütővel félvakká verő férfi esete kapcsán isteni igazságszolgáltatást kezdjenek el emlegetni az állatbarátok, de Manuel Erinna számára még újabb büntetést tartogatott a sors. A kukásautó vezetője ugyanis nem vette észre, hogy egy ember zuhant mögé, és tolatni kezdett, elütve Erinnát. Csak egy nő figyelmeztető kiabálása után állt meg.

A rendőrség közlés szerint az ablakon kizuhant, majd elgázolt férfi el-elvesztette az eszméletét, amikor a mentősök kiérkeztek. A férfit kórházba szállították, ahol a hivatalos közlés szerint “jó állapotban van”, bár a lába feltehetően eltört az eset miatt. A kukásautó sofőrje ellen nem indítottak eljárást.

Erinnának február 18-án kell megjelennie egy helyi bíróság előtt, állatkínzás vádjával. A férfi ellen még tavaly júniusban indítottak eljárást, miután egy alumímiumból készült baseball-ütővel megvert egy macskát, miután az állat megkarmolta barátnője unokáját. A cica egyik szemét elveszítette a támadásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik