Nagyvilág

Kedvessége miatt sanyargatták rokonai a hatéves kisfiút

Elrabolták, fegyverrel fenyegették és azzal riogatták, hogy eladják szexrabszolgának.

Túl kedves volt az emberekkel – ezért döntött úgy az amerikai család, hogy “megneveli” a hatéves kisfiút. A gyereket bezárták, hogy a fejébe verjék, ne közeledjen idegenekhez, ne legyen velük olyan közvetlen.

A család egyik barátja, egy 23 éves fiú csalogatta be a kisfiút a kocsijába, amikor hazafelé tartott az iskolából. Megfenyegette, hogy soha többet nem látja a családját és még egy fegyvert is előkapott, hogy azzal nyomatékosítsa a szavait. Azt mondta neki, hogy ellátja a baját, ha nem hagyja abba a sírást. Ezután összekötözte a kezét és a lábát, kabátot terített a fejére majd körbefurikázott a környéken egy darabig, aztán hazavitte a fiút a saját otthonukba.

Ezek utána a nagynénje vette át a “kezelését”, aki lerángatta róla a nadrágot, ordítani kezdett vele, hogy el fogják adni szexrabszolgának, majd meztelenül, még mindig összekötözött kezekkel és lábakkal behajították a ház pincéjébe, ahol órákra magára hagyták. Csak ezután engedték el és tartottak neki kiselőadást arról, hogy ne szálljon be idegenek kocsijába. A fiúcska legközelebb, mikor iskolába ment, elmondta a tanárának az incidenst, aki azonnal szólt az igazgatónak és értesítették a rendőrséget, akik azonnal őrizetbe vették a brutális családot.

A család négy tagját elkapták – írja a kukkolo.cafeblog.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik