Nagyvilág

Vadászpuskával futamította meg a betörőt egy 11 éves kislány

puskacső (puska, )
puskacső (puska, )

Egyedül volt otthon, amikor egy férfi betört a házba, mégis a rabló volt az, aki igazán megrémült.

Az 53 éves betörő azt gondolta, nincsen senki az amerikai Michigan államban található vidéki házban, amikor péntek délután az egyik hátsó ajtót feltörve bement kirabolni az épületet, de nem sokkal később nem várt meglepetéssel kellett szembe néznie. Egy vadászpuska csövével, amit egy 11 éves kislány tartott a kezében – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrség közlése szerint a kislány a hálószobájába, a gardróbszekrénybe bújt el, magára zárva azt, és felhívta szüleit, amikor hallotta, ahogy a férfi betör a házba. A lány abban a helységben keresett menedéket, ahol apja – aki kedveli a vadászatokat – a puskáját tartotta. Így amikor az 53 éves James Wasson feltörte a gardrób ajtaját, nem lehetséges zsákmányt találta, hanem a 11 éves kislányt, aki ráfogta a vadászpuskát, megfutamítva ezzel a betörőt.

Wassont és 31 éves társát a beszámoló szerint fél órával később már el is fogták a helyi rendőrök. A párnál több lopott holmit is találtak, amelyek értéke a húszezer dollárt is elérheti. A rendőrség szerint 25-50 házat törhetett fel a páros december óta. És végül egy kislánynak köszönhetően sikerült őket elfogni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik