Nagyvilág

Megbilincselve lopott el egy rendőrautót

Rendorseg(210x140).jpg (rendőrségi autó, rendőrautó, rendőr, )
Rendorseg(210x140).jpg (rendőrségi autó, rendőrautó, rendőr, )

Majd menekülni kezdett, helyenként több mint 150 kilométeres sebességgel száguldva, miközben keze a háta mögé volt bilincselve.

Majdnem 30 vádpont alapján indítottak eljárást egy 27 éves amerikai nő ellen, aki két hete lopott el egy rendőrautót Pennsylvania államban, majd 10 percen át menekült az őt üldöző rendőrök elől – jelentette kedden az amerikai sajtó. Az eredetileg bolti lopás miatt őrizetbe vett Roxanne Rimer most azért került be újra az amerikai sajtóba, mert a rendőrség nyilvánosságra hozta a száguldásáról készült rendőrségi felvételt, amin látszik, hogy elképesztő sebességgel haladt a forgalmas utakon, úgy, hogy kezei hátra voltak bilincselve.

 

„Hogyan lehet autót vezetni hátra tett kézzel, a legtöbb embernek ez nem menne” – jelentette ki Barry Kramer, a pennsylvaniai Center Township rendőrfőkapitánya. Kramer szerint a nő legfeljebb egy-két ujjal tudta fogni a kormányt, féloldalasan elfordulva a vezetőülésben, és nagyjából 15 kilométert tett meg több mint 150 kilométer per órás sebességgel száguldva egy országúton.

Rimer a rendőrautó hátsó üléséről mászott át a vezetőülésbe az autó közepén lévő plexifalon található kis ablakon át, majd sebességbe tudta rakni az autót, és a gázba taposva elszáguldania. Végül nagyjából tíz perccel később, egy erdős országúton állt meg, és szállt ki a rendőrautóból, miután egy domboldalnak ütközött. A felvételen látni lehet, hogy még mindig hátra bilincselt kézzel gyalog próbált meg elmenekülni. Végül sikerült elfogni. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik