Letartóztatták a hárommellű nőt

A tavalyi év egyik legemlékezetesebb internetes átveréséért felelős Jasmine Tridevil ismét rossz fát tett a tűzre.
Kapcsolódó cikkek

Egy pillanatra talán mindenki elhitte tavaly szeptemberben, amikor fotókat, sőt videókat kezdett el magáról a Jasmine Tridevil művésznevű, floridai masszőrnő. A 21 éves hölgy, az Emlékmás nevű scifi egyik mellékszereplőjének mintájára felvarratott magára egy harmadik mellet is. Legalábbis ezt állította, de néhány nappal később kiderült, hogy átverés az egész: a két eredeti közé ékelt harmadik mell nem plasztikai beavatkozás eredménye, csupán egy darab plasztik.

Bár Alisha Hessler (ez az eredeti neve) váltig bizonygatta, hogy a műmelle igazi (mármint, hogy a testére van varrva), mivel bizonyítani nem tudta, villámgyorsan ejtette őt a globális média.

 Hillsborough Cunty Police

Most azonban visszatért, ám nem az extradomurulata miatt került a hírekbe, hanem törvényszegő magatartása miatt. Ittas vezetésen kapták: a legális alkoholmennyiség kétszeresét találták a vérében a rendőrök. Ezúttal biztos nem álhírről van szó: Hillsborough megye rendőrsége megerősítette a letartóztatást, és még azt is elárulták, hogy Hessler óvadékát 500 dollárban állapította meg a bíróság. Az őrizetbe vételkor készült fotón a hölgy mellkasa sajnos nem, csak könnyáztatta, sminktől maszatos arca látszik.

Amíg újra hallunk felőle, nézzük meg újra Jasmine Tridevil kisasszony, már több mint ötmillió megtikéntésnél tartó, felejthetetlen videóját.