Nagyvilág

A szépségkirálynők közt is dúl a közel-keleti konfliktus

Durva kritikákat kapott otthonról Miss Libanon, mert közös szelfin szerepelt Miss Izraellel.

Komoly bajba keverte magát Saly Gregie, 2014 legszebb libanoni nője, mert közös szelfin szerepelt Miss Japán, és Miss Szlovénia mellett, Doron Matalonnal, Izrael szépével is a Miamiban jelenleg zajló Miss Universe versenyen – írja a Ynet News.

 Izrael, Libanon, Szlovénia és Japán szépe Doron Matalon szelfijén (fotó: Instagram)

A lap szerint miután a fotó elkezdett terjedni az Instagramon, és a Facebook-on, a libanoni médiában, és a közösségi portálokon sokan felháborodtak azon, hogy az ország szépe az ellenséggel pózol. Gregie erre újra megosztotta a képet, de úgy, hogy arról már levágta Miss Izraelt, és a következőket írta alá:

„Minden támogatómnak, és a libanoni polgároknak: köszönöm, hogy mögöttem álltok a Miss Universe versenyben. Az első naptól kezdve, hogy megérkeztem nagyon vigyáztam, hogy ne szerepeljek közös fotón Miss Izraellel, és ne is kommunikáljak vele, pedig ő többször próbált meg rávenni egy közös fotóra. Amikor Miss Szlovéniával, és Miss Japánnal akartunk közös fotót csinálni, ő egyszerűen odaugrott és készített egy szelfit a telefonjával négyünkről, amit meg is osztott a közösségi csatornáin. Ez történt, remélem továbbra is támogattok.”

Az izraeli szépségnek ráadásul egy Miss Egyiptommal közös képe miatt is gondja van. Az Ynet News úgy tudja, Lara Debanna is szigorú utasításba kapta otthonról, hogy nem szerepelhet együtt Doron Matalonnal, csak akkor, ha tényleg elkerülhetetlen.

„Közösen készítettük a fotót Miss Japánnal, Miss Szlovéniával, és Miss Libanonnal, csak gondolom, őt keményen kritizálták az otthoni rajongói, miután megosztottam a képet. Most már a lehető legmesszebb elkerül, és így viselkedik Miss Egyiptom is” – nyilatkozta Izrael szépe. „Szégyellem, hogy az ellenségeskedést a verseny idejére sem tudjuk félre tenni” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik