Nagyvilág

Rendőrőrsön lopták el a kerékpárját

kerekpar(210x140).jpg (kerékpár, bicikli, )
kerekpar(210x140).jpg (kerékpár, bicikli, )

Azért ment be, hogy feljelentést tegyen mobiltelefonja ellopása miatt. És közben ellopták biciklijét.

A 31 éves férfi nem az épület előtt hagyta kerékpárját az egyik chicagói rendőrkapitányságon, hanem bevitte magával az épületbe, és onnan tűnt el – jelentette a CBS Chicago. Adam Wisneski pont azért nem hagyta kint a bicajt, mert nem akarta, hogy ellopják. Nem volt ugyanis nála a lakatja, és ezért a rendőrök engedélyével becipelte magával, hogy biztonságban legyen, amíg feljelentést tesz mobilja ellopása miatt.

Azonban miközben a feljelentés kitöltésével volt elfoglalva, kerékpárjának nyoma veszett. „Megfordultam, és a bicajom eltűnt. Először azt hittem, valaki viccelődik velem, az egyik rendőr egy sarok mögé vitte, poénból” – mondta el Wisneski, akit érthető módon teljesen ledöbbentett az eset. A férfi nem tehetett más, azon nyomban kitöltött még egy feljelentést.

Elmondása szerint a rendőrök azt gyanítják, hogy egy hajléktalan vihette magával, aki az eset idején az kapitányság épületében volt. Wisneski azt állította a CBS-nek, hogy a rendőrök komoly erőfeszítést tesznek annak érdekében, hogy megtalálják kerékpárját.

A rendőrség sajtóosztálya a CBS kérdéseire még nem válaszolt az esettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik